Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

Az oldal látogatója a jelen oldal megtekintésével, használatával korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja az alábbi feltételeket.

A gynki.hu weboldalon található valamennyi információ csupán tájékoztató jellegű, nem tekinthető vásárlásra, befektetésre ösztönző felhívásnak vagy nyilvános ajánlattételnek, továbbá nem helyettesíti a képzett és felkészült egészségügyi dolgozók szakmai tudását. A weboldalon található adatok nem teszik szükségtelenné a megfelelő szakmai gyakorlatot vagy képzettséget, ezért bármilyen egészségügyi panasz esetén, kérjük, forduljon orvoshoz, vagy más képzett egészségügyi szakemberhez.

A Gyógynövénykutató Intézet Kft. a weboldalon található valamennyi termékre vonatkozó információ közzététele során a lehető legnagyobb gondossággal jár el. A honlap Magyarország területére vonatkozóan tartalmaz információkat. A Gyógynövénykutató Intézet Kft. nem garantálja, hogy a felhasználó lakóhelyén elérhető az összes termék.

A gynki.hu weboldal minden eleme teljes egészében – a reklámokkal, védjegyekkel, hirdetésekkel együtt – a Gyógynövénykutató Intézet Kft. szellemi terméke és jogvédelem alatt áll, a Gyógynövénykutató Intézet Kft. minden jogot fenntart. A felhasználók nem jogosultak az itt található információk terjesztésére, felhasználására vagy továbbértékesítésére. A Gyógynövénykutató Intézet Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részét bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Gyógynövénykutató Intézet Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – az oldal látogatója ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A gynki.hu weboldal tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. A Gyógynövénykutató Intézet Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírhatja vagy elérhetőségüket megszüntetheti.

A gynki.hu weboldal külső weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Gyógynövénykutató Intézet Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a cég weboldalai kapcsolódnak. Ezen külső oldalak adatkezelése a Gyógynövénykutató Intézet Kft.-től független, így azokért felelősséget vállalni nem tud.

A Gyógynövénykutató Intézet Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a portál nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, vagy más hasonló okból keletkező közvetlen, vagy közvetett károkért, veszteségekért, költségekért.

Jelen honlapra és tartalmára a magyar törvények vonatkoznak. A honlap vagy a tartalmával kapcsolatos peres eljárást magyar bíróság előtt kell lefolytatni.

Budapest, 2017. május 29.